Στην Ώθηση
ζούμε και
δημιουργούμε
αξέχαστες
στιγμές!

Δημιουργουμε αξεχαστεσ στιγμεσ πανω στα πατινια μασ

Κάποιες σημαντικές και αγαπημένες εκδηλώσεις για τον σύλλογό μας !

Friday  Night   Skates

FNS - Μια μεγάλη παρέα ''πατινάρει'' τις Παρασκευές!

Το FNS (Friday Night Skate) όπως δηλώνει και το όνομα του, είναι μία βραδινή βόλτα με πατίνια που γίνεται κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 20:30. Η ανακοίνωση της βόλτας και η διαδρομή γίνεται από το site της ομάδας και από την σελίδα μας στο Facebook. Η αφετηρία της είναι η μαρίνα του Φλοίσβου. Οι πιο συνηθισμένοι προορισμοί μας είναι η Γλυφάδα, η Βούλα, ο Πειραιάς και το κέντρο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της βόλτας (στα μισά της διαδρομής), πραγματοποιείται ένα διάλειμμα περίπου δεκαπέντε (15) λεπτών για ξεκούραση. Οι αποστάσεις που διανύονται είναι περίπου 20 με 35 χλμ με επιστροφή στην μαρίνα του Φλοίσβου.

Στο FNS, μπορεί να ακολουθήσει όποιος θέλει ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΘΥΝΗ και τηρώντας τους ατομικούς κανόνες ασφαλείας. Ο Συλλογός μας δεν φέρει καμία ευθύνη για κανένα συμμετέχοντα σε αυτήν τη βόλτα. Σε περίπτωση που αναβληθεί ένα FNS (είτε λόγω βροχής ή αργίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο), θα πραγματοποιείται την επόμενη Παρασκευή.

Συστασεις στους συμμετεχοντες

Kάθε τροχοπεδιλιστής θα πρέπει να μπορεί να πατινάρει και να φρενάρει χωρίς βοήθεια (οι διαδρομές έχουν ανηφορικά και κατηφορικά τμήματα που απαιτούν καλή ισορροπία και καλή γνώση τεχνικών φρεναρίσματος) και να μπορεί να κρατάει μια σταθερή ταχύτητα για αρκετή ώρα.
Συστήνεται η χρήση προστατευτικών και κράνους όπως και η χρήση ανακλαστικών ταινιών και φώτων.
Ακόμη θα πρέπει να ακολουθείται πάντα ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας (σχεδόν ολόκληρη η βόλτα γίνεται σε δρόμους κυκλοφορίας αυτοκινήτων).

θα χαρουμε να σας δουμε και να πατιναρουμε παρεα

Extreme  504

Αθήνα - Θεσσαλονική με τα πατίνια μας

Η αρχική ιδέα

Μια μέρα σε μια συζήτηση μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Κωνσταντίνος Μαρτζέκης απευθυνόμενος στον Γιάννη Κούσπαρη του λέει :¨Σκέφτομαι να κάνω τη διαδρομή Θεσσαλονίκη Αθήνα με τα πατίνια μου σε μια ημέρα¨. Όπως καταλαβαίνετε μετά από μια τέτοια δήλωση δεν έληψε το καλαμπούρι και η σχετική πλάκα, πράγμα που το συνηθίζουμε στην οικογένεια της Ώθησης και φυσικά δεν πέρασε και πολύ ώρα μέχρι να μπει και το σχετικό στοίχημα.

Η ιδέα ωριμάζει

Η ομάδα της Ώθησης, μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Πλέον η ομάδα μας δεν είναι μια παρέα 3-4 ανθρώπων που μαζεύεται κάποιες μέρες την εβδομάδα και κάνει πατίνια. Συνεπώς και αυτή η τρελλή ιδέα είχε τον κόσμο και τη διάθεση να αποκτήσει σάρκα και οστά.

Έτσι όταν ο Γιάννης ανέφερε και στα υπόλλοιπα μέλη το αρχικό κομμάτι της ιστορίας ,δηλαδή τη δήλωση και το στοίχημα (που περιγράφεται παραπάνω) όλοι συσπειρώθηκαν για το πως μπορούσε να υλοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα. Πολύ γρήγορα βγήκε και το αρχικό πλάνο.

Πλάνο

Συναποφασίσαμε τα παρακάτω:

 • Οργανώση της εκδήλωσης και διεξαγωγή της κατά την περίοδο των θερινών μας διακοπών.
 • Η διαδρομή θα ήταν από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με αφετηρία το Καλλιμάρμαρο στάδιο και τερματισμό τον Λευκό Πύργο.
 • Προπονήσεις.
 • Ομάδα αθλητών και ομάδα υποστήριξης.
 • Αποφασίστηκαν 2 διαδρομές την ημέρα μια πρωινή και μια απογευματινή. Βρέθηκαν τα σημεία τερματισμού της κάθε διαδρομής.

Προπονήσεις

Η ομάδα προπονήθηκε σκληρά και ομαδικά για την επίτευξη του στόχου της και την επιτυχία της εκδήλωσης. Οι προπονήσεις έγιναν για χρονικό διάστημα περίπου 6 μηνών.

Εκδήλωση Flocafe

Μια μέρα πριν από την αναχώρησή μας για τη Θεσσαλονίκη στα Flocafe Φαλήρου έγινε μια εκδήλωση με την παρουσίαση της ομαδάς και των χορηγών.

Η μέρα της αναχώρησης έφτασε. Σαββάτο 31/7/2011 18:00 Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Η ομάδα (αθλητές και τεχνική υποστήριξη) από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου άρχισε να συγκεντρώνεται περιμετρικά του σταδίου. Σε λιγάκι άρχιζαν να εμφανίζονται και οι φίλοι μας οι ποδηλάτες που ανέλαβαν να μας ξεπροβοδίσουν έως τον πρώτο μας σταθμό (Σείριο). Εδώ θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για αυτή της πρωτοβουλία τους και την ευχάριστη παρέα τους. Λίγο πριν την 18:00 όλα ήταν έτοιμα. Οι καθιερωμένες φωτογραφίες μπροστά στο στάδιο, ο αποχαιρετισμός των γνωστών και φίλων ..... και το ταξίδι ξεκινάει!!!!.

Η άσχημη είδηση της τελευταίας στιγμής, δεν πτοεί κανένα μας. Η ανακοίνωνση ότι η ομάδα δεν μπορεί να κινηθεί στην Εθνική Οδό αλλά μόνο μέσα από παράπλευρους δρόμους δεν χάλασε το ηθικό κανένος. Με την εκκίνηση στα δύσκολα....

Φυσικά και τα καταφέραμε, φτάσαμε Θεσσαλονίκη!

Rollers and more...

Συμμετέχουμε σε Διεθνείς αγώνες.
Διοργανώνουμε και συμμετέχουμε σε τοπικούς αγώνες.

Ως σύλλογος είχαμε τη χαρά να συμμετέχουμε σε διεθνείς αγώνες πατινιών με διακρίσεις όπως επίσης και να διοργανώνουμε τοπικούς αγώνες.

 • ARENA GAMES

 • Ημιμαραθωνιος Πατινιων Ρεθυμνου
 • Αγρινιο 1st inline contest

 • ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2012

 • ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2015
 • 24 Ωρες πατινια στο Le Mans της Γαλλιας
 • World roller games Barcelona 2019
 • 1 Ιουνιου 2019 - 2ος αγωνας πατινιων Θεσσαλονικης
 • 25 Σεπτεμβριου 2022 - Τρεχουμε ολοι μαζι 10 Km
 • 19 Μαρτίου 2022 - Μαρινα Καλλιθεας esperos speed skating race
 • 16 Οκτωβριου 2022 - Διεθνης Μαραθωνιος πατινιων Θεσσαλονικης
 • 19 Μαρτιου 2023 - esperos speed skating race

Πάνω στα πατίνια μας δημιουργούμε και χτίζουμε υπέροχες στιγμές.

In-line   Skates   Club

Στην Ώθηση αγαπάμε τα πατίνια, είναι τρόπος ζωής για εμάς.
Γινόμαστε όλοι μια παρέα και χτίζουμε εμπειρίες.


© Othisi-INline skates club. All rights reserved.

Powered by artupweb