Θέλετε να μάθετε rollers?

Διδάσκουμε μαθήματα rollers σε παιδιά και ενήλικες κάθε επιπέδου.

Surf Lessons for All
Othisi In-line Skates Club

Ο Σύλλογος

Ο Αθλητικός σύλλογος Ώθηση σαν σκοπό έχει τη διάδοση όλων των ειδών των πατινιών (Fitness, Aggressive, Freestyle,Speed, Nordic), την εκμάθηση αυτών σε όλους εκείνους που θέλουν να τα γνωρίσουν, να αθληθούν, να πάρουν μέρος σε αγώνες καθώς και στην καθιέρωση αυτών ως μέσο μετακίνησης.

Διοργανώνουμε αλλά και συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις , εκδρομές και αγώνες που συμβάλλουν σε αυτούς τους σκοπούς (Αθήνα-Θεσσαλονίκη 504KmExtreme, FNS κτλ.).

Η ιστορία μας

Δύο φίλοι...

Η ιστορία του Συλλόγου μας ξεκινάει  το 2005 όταν δύο φίλοι, ο Μάνος Τριφύλλης και ο Γιάννης Κούσπαρης ξεκίνησαν  να κάνουν πατίνια στον χώρο στάθμευσης δίπλα στον παλιό Ιππόδρομο του  Δέλτα  Φαλήρου.  Πολλές ιδέες και σχέδια για το μέλλον έγιναν  τότε που σιγά – σιγά μπήκαν σε εφαρμογή.

Η πρώτη ιδέα

Η πρώτη ιδέα που πραγματοποιήθηκε ήταν η απόκτηση  διπλώματος διδασκαλίας πατινιών πιστοποιημένο από σχολή του εξωτερικού,  κάτι που δεν μπορούσες να βρείς στην Ελλάδα μέχρι τότε, έως και σήμερα. Έτσι αποκτήθηκε το σχετικό δίπλωμα από 4 άτομα (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) από την σχολή U.S.S.G. που εδρεύει στο Μαϊάμι. Δασκάλα στα μαθήματα υπήρξε η Ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα πρωταθλήτρια αποστάσεων, Τίνα Σαλαφατινού. Tα υπόλοιπα δύο άτομα που απόκτησαν το δίπλωμα ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρτζέκης, ο οποίος βοήθησε από την αρχή στην δημιουργία αυτού του συλλόγου, και η Σοφία Αποστολίδου.

Για να πλουτίσουμε την γνώση μας γύρω από τα πατίνια και την τεχνική, καλέσαμε μερικές μέρες στην Ελλάδα τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γαλλίας και Κίνας στο Speedskating Christophe Audoire. Έγιναν  σεμινάρια τα οποία παρακολούθησαν και παίχτες από την ομάδα in-line hockey του Άρη  Θεσσαλονίκης.

Η παρέα μεγαλώνει!

Τα πράγματα άρχισαν σιγά σιγά να παίρνουν το δρόμο τους και σύντομα νέα άτομα όπως η Έλσα Τουσούσογλου, η Αναστασία Μπεληγιάννη, η Μαρία Ενεπεκίδου, o Μαρκογιάννης Γιώργος, ο Κοντόσης Χρήστος, ο Φραντζέσκος Γιαγκής, ο Παναγιώτης Τζιράκης και ο Νίκος Τσιάκας  εντάχθηκαν στην προσπάθεια αυτή.

Και το όνομα αυτής...

Στη συνέχεια δόθηκε στην ομάδα το «Ώθηση»  που προήλθε από την κίνηση Push στην τεχνική των πατινιών.

Δύο με τρείς συναντήσεις την εβδομάδα σε σταθερές ώρες, μια σελίδα στο facebook, συμμετοχή στο Freeday, εκδρομές με πατίνια σε διάφορες πόλεις, εναλλακτικές δραστηριότητες στα πλαίσια της ομάδας και πολύ αγάπη για τα πατίνια,  οδήγησαν  αυτήν την παρέα στην δημιουργία του Αθλητικού Συλλόγου «Ώθηση» που λειτουργεί  επίσημα από τις 3 Αυγούστου του 2011.

Ο σύλλογος

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος
Μαρία Βασιλοπούλου
Αντιπρόεδρος
Μαρία Στεφανίδη
Γενικός Γραμματέας
Πέτρος Καμπούρης
Ταμίας
Δημήτρης Ζαχαριάδης
Ειδικός Γραμματέας
Γιώργος Κατσιγιάννης
Μέλος
Βαγγέλης Μπύρτας

Οι συναντήσεις του συλλόγου γίνονται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στη Μαρίνα Καλλιθέας. Χάρτης

Σας περιμένουμε λοιπόν στις συναντήσεις μας για να πατινάρουμε μαζί!

Για εμάς τα πατίνια είναι τρόπος ζωής.

Ο σύλλογος μας σε κάθε συνάντηση γεμίζει με νέα πρόσωπα και φίλους που έχουν την ίδια αγάπη με εμάς και θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Παρε Μερος Στην Ιστορια!

© Othisi-INline skates club. All rights reserved.

Powered by artupweb